Återkoppling om hemstädning i Stockholm

Datum

Hemstädning i Stockholm alltså. Det är vad jag kommer att avhandla idag. Det blev så nu och som ni vet så har jag svårt att vika av om jag bestämt mig för att skriva om något. Det får helt enkelt bli så nu. Värre kunde det ha varit.

Så, varför just hemstädning i Stockholm? Jo, det är förstås för att det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärta. Anledningen till att det ligger mig varmt om hjärtat är för att jag varit verksam därinom. Det var under tre år, ganska nyligt efter att jag flyttat till Sverige och Stockholm, som jag gjorde det.

Det var bra. Jag minns det som en fin period då jag arbetade med hemstädning i Stockholm. Väldigt fina kollegor som i efterhand skulle bli väldigt fina vänner. Det var bra villkor och det gav mig tid att tänka. Något som jag, minst sagt, behövde under den här perioden. Det var härligt på något vis. Sedan visste jag alltid att det inte skulle bli hemstädning i Stockholm för resten av livet för mig. Eller, Stockholm skulle det bli men inte hemstädning som yrke.

Efter det där åren inom hemstädning i Stockholm tänkte jag att det skulle få vara nog. Det fick räcka. Jag skulle röra mig vidare. Mot studier, mot framtiden. Jag började plugga på KTH. Det var verkligen ingenting som jag tänkte att jag skulle göra. Det kändes även så när jag väl börjat. Var det verkligen något för mig? Jag funderade i ett par månader men bestämde mig sedan för att hoppa av. Jag gick tillbaka till hemstädning i Stockholm, men bara för ett kort tag. Eller ja, det blev till slut ett helt år till. Efter ytterligare ett år av hemstädning i Stockholm valde jag att följa mitt hjärta. Jag började studera språk på SU.

På den vägen var det och är det än idag. Jag skriver och jag skriver och jag slutar aldrig riktigt. Jag fortsätter så länge någon är intresserad av att läsa. Jag fortsätter förmodligen längre än så. Pennan är mitt svärd och orden är mina vapen. Lökigt men sant.

Nu får det kanske vara nog med gammalt prat om hemstädning i Stockholm – eller vad känner ni? Tacksam för återkoppling om detta!

Mer
artiklar