En tid inom besökssystem

Datum

Låt mig ägna ytterligare ett inlägg åt det förflutna. Om ni inte ännu märkt detta så är det något jag gör allra bäst och mest. Jag ser tillbaka till en svunnen tid och ler mot det som varit. Samtidigt blickar jag framåt och räds det som ännu inte kommit. Så har det alltid varit och jag är tveksam till att något kommer förändras.

Låt oss, kära vänner, besöka en tid då jag arbetade med besök. Jag utvecklade besökssystem på ett företag som på den här tiden var väldigt litet. När tiden sedan gick växte det sig större och, som jag förstår det, är det nu det mest välrenommerade företaget inom besökssystem – i hela Norden! Det är oerhört imponerande. Trots att jag inte har någonting att göra med besökssystem längre så ser jag detta som något väldigt häftigt.

Eftersom det nu var så oerhört längesen som jag utvecklade besökssystem kan jag inte riktigt minnas vad jag tyckte om själva yrket. Däremot är det som det brukar med mig; nämligen att jag minns de personer jag arbetade med. De personer som jag, under tre års tid, utvecklade besökssystem tillsammans med på daglig basis. Idag vill jag höja ett glas för dessa personer som jag tyvärr tappat kontakten med sedan jag slutade.

Jimmy var min allra närmaste kollega. Han kom från samma stad som jag. Vi visste vem den andre var även om vi aldrig riktigt hälsat på varandra. Det var lite stelt i början men det lade sig snabbt. Vi blev väldigt bra vänner och vi delade många intressen. Besökssystem var han dessutom en jävel på att ta fram, Jimmy. Vi blev ett mycket uppskattat team ihop, jag och han.

Vi rör oss vidare till Martin. Killen som började som en kollega men som sedan blev chef över hela teamet. En märklig situation eftersom vi hade kommit varandra väldigt nära. Han var inte bäst på besökssystem. Det var andra som var mycket bättre. Däremot var han oerhört duktig på att få folk motiverade till att göra ett bra jobb. Jag är övertygad om att detta bidrog till att våra besökssystem kom att bli så bra som de blev.

Jag rör mig vidare genom teamet och inser att jag kan hålla på i flera timmar. Tyvärr hinns detta inte med utan jag måste avsluta här. Om ni däremot har några frågor, om mitt team eller om de besökssystem vi tog fram: Tveka inte att höra av er i kommentarsfältet. Jag svarar på allt som är relaterat till tiden med besökssystem. Detta lovar jag dyrt och heligt!

Mer
artiklar