Bra snickare

Datum

Letar du efter en snickare i Stockholm?

En snickare är en hantverkare! Erfarenheten av år av snickeri ger insikt, säkerställer kvalitet och förebygger fel. Vi har en snickare i Stockholm för varje jobb, med erfarenhet av konstruktion eller som möbelsnickare. Naturligtvis arbetar vår snickare med våra rörmokare, elektriker, målare och murare i mindre eller större renoveringar.

Snickare snabbt tillgänglig och flexibel

En snickare från Klas H är allmänt tillgänglig snabbt. Har du ett akutjobb för en snickare?

Allmänt kan distribueras

Våra snickare tillverkar, reparerar, placerar och/eller monterar bland annat.

  • Fönsterkarmar, dörrar, fönster;
  • Trägolv;
  • Trappor, skåp;
  • Butiksmöbler, hyllor;
  • Anpassade möbler;
  • Staket, hemhus;
  • Och för mycket mer snickeri!

Om Snickare Stockholm

Lird-jobb, jobbföretaget med högre hantverkare. Grundades i Stockholm 2008 med visionen att arbeta serviceinriktad och kundorienterad. Något som då, men tyvärr fortfarande, inte händer tillräckligt i vår bransch. Under årens lopp har Klas H i allt högre grad lagt tonvikten på senior hantverk och ”rådande kommunikation” än vid senioråldern.

Sedan 2015 har Klas H fokuserat mer explicit på den nationella företagsmarknaden. Med detta har företaget stor erfarenhet av att underhålla kontors- och affärslokaler, butiker och plantskolor. Genom att anställa erfarna seniora män, som förutom sitt hantverk också väljs ut för kompetenser som kommunikation, kreativitet och beslutsamhet, gör vi skillnad. Det finns cirka 100 personer som arbetar på Klas H nationellt.

Farliga jobb?

leder till ett genomsnitt på 130.000 skador årligen.

Mer än hälften av skadorna behandlas medicinskt.

Vid arbetsskador påverkas tumme och pekfinger oftast (29 % och 30 %), snart följt av skador på ringfinger och långfinger (båda 24 %)

Mycket ofta orsakas arbetsskador genom sågning (cirkelsåg eller motorsåg, 40 %) Användningen av en lådfräs följer på ett stort avstånd (endast 100 %)

Senor har skadats i mer än hälften av fallen av arbetsskador.

Plastikkirurger känner att människor underskattar svårighetsgraden av arbetsskador.

Handskada är en viktig orsak till långvarig frånvaro av arbete: frånvaro är ungefär två till sex veckor.

Skador på händerna är socialt en av de dyraste typerna av skador, med 24% medicinska kostnader och 85% arbetskostnader.

23% av fallen av bestående funktionshinder innebär handskador.

Särskilt fallolyckor leder ofta till allvarliga skador.

Tips för säkra jobb

För att undvika detta ger vi dig några användbara tips nedan!

Stege

Använd en stege med en bred fot för ett bra grepp på ytan. Viktigare är en stege med breda steg, detta är viktigt för din balans på stegen. Med ojämna golv är det en idé att placera en robust platta på marken och placera stegen ovanpå.

Utfrågning av snickare

Naturligtvis är dina ögon, händer, fötter och hem sårbara och måste vara väl skyddade när man gör sysslor. Men ofta glöms hörseln bort. Vilket skydd du behöver beror på vilken enhet du ska använda och vilket ljud som produceras. Särskilt i långsiktigt arbete där mycket buller produceras av en maskin (t.ex. en slipmaskin) hörselskador är en verklig fara. När en hörselskada har uppstått återhämtar sig detta nästan inte längre.

Partiklar

Vid slipning riskerar du att bli irriterad på grund av partiklar. Dessa är ämnen som orsakas vid slipning av trä och/eller andra material. Enkel och effektiv lösning på detta är användningen av ett munskydd. Våra snickare använder alltid munskydd. Se till att du har ett munskydd som skyddar ordentligt. En musnkyddmot giftiga ångor i färg, till exempel, fungerar inte mot partiklar. En dammask ger återigen bara skydd mot dammpartiklar och skyddar därför inte mot rök.

Skor

Vid arbete på en trappa, stege eller brygga, bära robusta torra skor med halkfria sulor för att förhindra halka.

I jobb där du använder tunga elverktyg, eller arbetar med tunga material, bär du alltid skyddsskor som uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN20345.

Ibland räcker inte vanliga skyddsskor. För svetsning, arbete med motorsågen och arbete med kemikalier finns speciella skor på marknaden.

Kläder

För många jobb räcker det att bära starka jeans och en långärmad skjorta/tröja.

Vid arbete med elektriska apparater är det viktigt att bära formsydda hylsor. Var noga med att inte bära en halsduk, armband eller halsband; löst långt hår är också farligt.

Olika isoleringsmaterial och cement, till exempel, är irriterande för huden. Undvik därför kontakt med bar hud. Använd en (engångs) ställoch avsluta ärmarna på din overall med resår eller stickärmarna med tejp till dina arbetshandskar.

Även för svetsning, arbete med motorsågen och arbeta med kemikalier finns speciella kläder på marknaden.

Vila/koncentration

Med säkerhetstips om hem jobb, kan vi fylla en hel webbplats. All säkerhetsutrustning när du utför arbetet är avsedd att minimera risken för olyckor. Det finns dock ett krav som inte är till salu, och som du verkligen inte kan göra utan: koncentration. Speciellt om du arbetar ensam, är detta av yttersta vikt. Så se till att du får arbeta utvilad och inte fungerar för länge!

Förebyggande är bättre än att bota.

Snickare Malmö

Men det viktigaste tipset vi kan ge dig: Om du vill undvika skador, och också vill se till att jobbet görs på rätt sätt, slå oss en signal.

Då kommer vi att göra ditt jobb utan problem, utan skador och utan skador för dig.

Mer
artiklar