Då: Facility management

Datum

Jag kan inte hålla fingrarna borta från ämnet facility management. Ni som läser mig frekvent vet att detta tema numera är väldigt vanligt förekommande. Under de senaste veckorna har jag gjort lite av en nostalgisk resa. En del av denna resa är att blicka mot den tid då jag arbetade med facility management. Det var nu ganska många år sedan detta hände. Jag har jobbat med många olika saker sedan dess. Faktum är att jag jobbade med facility management precis när jag slutade gymnasiet.

Nåväl, den här veckan tänkte jag att jag skulle göra på ett lite annorlunda sätt. Istället för att besvara mina egna frågor så tänkte jag att jag skulle respondera på era. Vad undrar ni egentligen om facility management? En hel del olika saker skulle det visa sig. Det är nämligen på det viset att det har inkommit en hel del frågor i min inkorg. Det har gällt lite allt möjligt. Jag tänkte nu att jag idag och imorgon skulle ta och presentera några frågor och svara på dem.

Om DU läser detta och saknar svar på dina frågor om facility management: tveka inte! Hör av dig och ställ frågorna. Fråga om vad du vill angående facility management. Ställ frågan i kommentarsfältet så lovar jag att försöka besvara den framöver. Antingen så besvarar jag genom ett privat meddelande eller så svarar jag såhär, kollektivt.

Vad var det roligaste med att arbeta med facility management?

Det finns många saker jag uppskattade med jobbet men framförallt var det trots allt teamet. Mina kollegor, när jag arbetade med facility management, var grymma. Vi var ett himla perfekt team måste jag säga. Vi täckte upp för varandra i alla lägen. Man kände alltid att man hade någonting bra att falla tillbaka på. Det var väldigt fint.

Förutom detta var det helt klart kunderna som var bäst. Alla uppskattade våra tjänster inom facility management ordentligt. Det fanns en glädje hos företagen och organisationerna då vi levererade vad det nu var de hade beställt av oss.

Hur länge jobbade du med facility management?

Jag blev kvar på företaget i ganska exakt 3 år innan jag såg mig om efter nytt. Det är inte så att jag tänkte att jag skulle syssla med facility management för resten av livet. Det var däremot ett eftergymnasialt jobb jag verkligen kan rekommendera alla. Det passade sig perfekt att vara i den branschen i några år efter studenten. Jag lärde mig mycket, inte bara om facility management och branschen överlag. Jag lärde mig också mycket om mig själv, och det är väl alltid en bra grej.

Jag hinner inte komma längre idag men lovar att återkomma så snart som möjligt!

Mer
artiklar