Att bygga med mobilskal till iphone 6

Datum

Har du ett iphone 6 mobilskal och du vet inte riktigt vad du ska göra med det, förutom att använda det som ett mobilskal till iphone 6 då förstås. Då har jag en alldeles utmärkt idé som du själv kan ha roligt med eller glädja nån annan med i present till exempel. Du behöver såklart ett iphone 6 mobilskal (man skulle kunna tro att det går bra även med ett annat skal, men jag måste starkt avråda från allt annat än dessa för ändamålet optimalt utformade föremål). Du vill även ha lim, några glasspinnar och lite tyg. Helst vill du ju ha ett snyggt tyg som matchar ditt snygga iphone 6 mobilskal, men det mesta kan funka i nödfall. Du kan även ha användning av en skvätt färg, förslagsvis nånting vattentåligt.

Av ditt iphone 6 mobilskal och dessa tillbehör ska du nu bygga en båt. Du använder pinnarna till mast, åror och kanske bänkar eller en kajuta, sätt fast dem med lim på iphone 6 mobilskalet. Vill du göra det ordentligt målar du dem först. Färgen kan du även använda till att skriva ett namn på ditt iphone 6 mobilskal som numera är ett ståtligt skepp. Tyget är såklart ett segel, på masten av glasspinnar. Du kan även göra en flagga av det. Bygg ihop allting efter eget huvud, försök att inte limma fast dig själv, det är inte jättesmidigt att gå runt med en iphone 6 mobilskal/båt fastklistrad på handen, men du gör förstås som du vill. 

Nu har du en jättecool båt istället för ett mobilskal till iphone 6, och är redo att ge dig ut på äventyr med den. Har du inget badkar så får du ta dig till närmsta dike, men akta dig för sjöodjuren. Du kan imponera på kvarterets ungar, eller göra en youtubevideo om ditt ombyggda iphone 6 mobilskal som nu seglar på de sju haven. Eller så kan du som sagt ge bort den till nån som du tror kommer uppskatta detta mästerverk och den geniala återanvändningen av ett mobilskal från iphone 6, du har säkert ingen brist på sådana personer i din närhet. Du kan ju göra fler så ni kan tävla mot varandra med dem. Se isåfall bara till att bunkra upp med nog många iphone 6 mobilskal så ingen blir utan.

Mer
artiklar