Ledramp

Datum

Jag har alltid gillat att uppdatera mig. Vissa skulle säkert säga att detta är en smärre överdrift. De skulle kanske säga att jag nog, som de flesta andra, tenderar att fastna i gamla hjulspår. Att jag är förändringsovillig och så vidare. Om jag får göra en egen bedömning så är jag i alla fall en person som tillåter sig själv att förändras. Så är det med den saken.

För ett tag sedan köpte jag en ledramp till min bil. Jag anar att det finns ganska många av er läsare som aldrig hört om detta förut. Därför kommer jag nu ge en snabbare genomgång av ledrampen.

En ledramp är en uppsättning av extraljus som man kan sätta på bilen. Det finns olika lösningar för olika modeller. Som jag förstår kan man dessutom ha ledramp till annat än just personbilar. De kan anpassas för såväl lastbilar och bussar som motorcyklar och även andra typer av fordon. Det finns en ganska stor efterfrågan på denna typ av produkt. Därför utvecklas de ständigt och det finns många olika varumärken som gett sig in i kampen om kunderna. En ledramp är en bra idé för såväl körsäkerheten som för utseendet på bilen. Detta kommer jag att berätta mer om strax.

Känner ni att ni har kött på benen när det gäller ledramp nu? Jag är nyfiken på att veta vad ni, efter denna beskrivning, känner angående produkten. Jag ber er därför skriva i kommentarsfältet vad er känsla om ledramp är. Är det något ni skulle kunna tänka er att införskaffa till er bil? Jag är tacksam för svar!

Det finns två uppenbara fördelar jag sett med införskaffandet av ledramp. Dessa är som följer:

Mer ljus, mer säkerhet

Dess ursprungliga syfte är också den starkaste anledningen till att jag rekommenderar den. Det extra ljuset. Särskilt påtagligt är detta förstås när man kör på de vägar jag kör. På landsväg skadar det verkligen inte att ha mer ljus. Detta fixade min nya ledramp till mig. Mycket tacksamt.

Ett fräscht utseende

Detta grundas mest i vad andra har sagt till mig. Jag har fått många komplimanger för min ledramp. Både arbetskamrater, vänner och familjemedlemmar har påpekar att bilen fått ”lite mer riv i sig”. Jag vet inte riktigt vad det betyder men jag är säker på att det är en komplimang. Jag delar inställningen att den har fått ett upplyft utseendemässigt, helt klart!

Det om det. Är det något ni vill läsa om framöver? Säg till! Era ord är min lag.

Mer
artiklar