Projekten inom fasadrenovering i Stockholm

Datum

Mina senaste projekt inom fasadrenovering i Stockholm. De undrar ni väl för all del hur de har sett ut? Eller har jag fel? Saken är den att jag, ganska nyligen, bestämde mig för att sluta. Att säga upp mig från jobbet inom fasadrenovering i Stockholm och satsa på textskrivande istället. Vad tror ni om det? Jag tar gärna emot era tankar och funderingar i kommentarsfältet som vanligt.

Så, idag ska vi ägna oss åt något slags nostalgiskt återblicksfjäskande. Jag ska ge mig i kast att skriva om de senaste projekten inom fasadrenovering som jag utfört i Stockholm. Såhär har det alltså sett ut:

Hantverkargatan

Det finns få platser jag tycker så mycket om i huvudstaden som Kungsholmen. Särskilt starkt känner jag för Rådhusområdet. Därför var det en fröjd att höra att vi skulle få genomföra fasadrenovering på Hantverkargatan i Stockholm. Ett oerhört fint område. För att inte tala om byggnaderna som finns där. Att få förtroende att utföra fasadrenovering på en av Stockholms finaste byggnader var verkligen hedersamt. Vi skulle inte göra bort oss heller. Faktum är att just detta projekt blev en språngbräda in i framtiden.

Högalidsgatan

Om Hantverkargatan är Kungsholmens finaste gata så är Högalidsgatan en av Söders vackraste. Här skulle vi få äran att genomföra fasadrenovering i Stockholm på en riktig gammal söderkåk. Det var en upplevelse. Ja, inte för att området är vad det var bara för 20 år sedan. Det var i alla fall oerhört fint. Som om inte det vore nog så var det dessutom en mycket fin månad att ägna sig åt fasadrenovering i Stockholm. Vi gick och badade på Långholmen efter jobbet varje dag.

Nybrogatan

Det låter väl som att vi bara får genomföra fasadrenovering på Stockholms finaste gator. Jag tycker nästan att det känns så också. Särskilt om jag funderar över just de senaste projekten vi arbetat med. Nybrogatan känner de flesta till. Det var varken en tråkig gata att utföra projektet på eller att gå ut på efter jobbet. Det blev väldigt mycket aw under just den här tiden. Detta skulle ni förstå om ni fick chansen att leverera fasadrenovering i Stockholm där också. En otrolig gata med otroligt folk. Särskilt under sommarmånader, under vilka vi genomförde detta arbete.

Gav detta något? Jag återkommer gärna nästa vecka och berättar mer. Hör av er i kommentarsfältet om vad ni vill höra om. Jag svarar som vanligt på allt.

Mer
artiklar