Idel öra angående julklapp till pojkvän

Datum

Jag har funderat i ett års tid vad jag ska köpa i julklapp till pojkvännen. Går ni också omkring lika länge och funderar på sådant? Jag riktar mig då alltså till alla där ute som har en käresta av manligt kön att ge gåvor till. Så är det i alla fall för mig. Jag ska berätta lite mer om det.

Vi har inte varit tillsammans särskilt länge, det ska sägas. Faktum är att våran senaste jul även var vår första. Vi träffades under sommaren 2020 och firade jul ihop redan uppkommande december. Den firades hos mina föräldrar och det hela var väldigt fint. Det var alltså första gången jag köpte julklapp till min pojkvän. Saken var bara den att jag inte kände mig så nöjd. Jag köpte ett presentkort på fotbollsmatcher i julklapp till min pojkvän. Ett kort som skulle räcka oss kanske 3-4 matcher, beroende på vilka platser vi valde att köpa. En himla fin gåva tänkte jag. Min pojkvän är väldigt intresserad av fotboll och därför tänkte jag att ingen annan julklapp kunde vara bättre.

Dessutom ska tilläggas att jag själv inte är ett dugg intresserad. Jag har aldrig haft näsa för fotboll och går inte gärna på matcher. Den här gången ville jag dock offra mig lite för honom. Det blev inte direkt bättre när pojkvännen sedan frågade om han fick ta min julklapp och ge den till Nille. Nille är hans bästa kompis.

”Ja, men du gillar ju inte fotboll ändå? Vad spelar det för roll? Det var väl ändå julklapp till din pojkvän, till mig? Eller?”. Jag förstod delar av resonemanget men inte hela. Det var ju jag och han som skulle titta på fotbollsmatcher. Inte han och hans arbetslösa kompis. Det blev helt enkelt ingen lyckad julklapp till pojkvännen under vår första jul. Jag hoppas och tror att vår andra kommer att bli bättre.

Detta förutsätter att jag kommer att hitta något som passar som julklapp till en vanlig pojkvän. Detta, i sin tur, förutsätter att jag hittar inspiration någonstans ifrån. Inspiration från er, kära läsare. Vad kan ni ge mig för tips gällande julklapp till pojkvän? Jag är idel öra!

Mer
artiklar